www.xaviercorretger.cat - Tel. 972 20 19 21

Dedicats a la visió, compromesos a cuidar-la.

QUI SOM

Mida del text A A A

Dr. Xavier Corretger Ruhí

El Dr. Corretger va llicenciar-se en Medicina i Cirurgia a la Universitat Rovira i Virgili (1987-1993) i va formar-se en Oftalmología via MIR a l’Hospital Son Dureta (1994-1997). Actualment és metge Especialista en Oftalmologia a l’Hospital Clínic de Barcelona des del Maig de 2005 amb dedicació preferent a la cirurgia de les cataractes i el maneig de les seves complicacions.

La seva formació inclou una Comissió de Servei en Oculoplàstica, Òrbita i Vies llacrimals a l'Hospital Luis Sánchez Bulnes de Mèxico D.F. (1997), una estada al Servei de Glaucoma al Moorfileds Eye Hospital de Londres (2003) i la realització d’un Postgrau en “Gestió Clinica” a la Universitat Oberta de Catalunya amb qualificació d’Excel.lent (2006-2007).

Alba Feixas Cubizolles

L'Alba Feixas és diplomada en Òptica i Optometria a l' Escola Universitaria d'Òptica i Optometria de Terrassa de la Universitat Politècnica de Catalunya des del Gener de 2011. Durant la seva diplomatura va realitzar pràctiques d'òptica clínica a Barcelona i un programa d'intercanvi a la Universitat de Ciències Aplicades Metropolia de Helsinki durant els mesos de Gener a Juny de 2010. Assisteix regularment a cursos i congressos nacionals i internacionals d'Optometria Clínica. Parla perfectament català, castellà, anglès i francès i afegeix als seus coneixements d'òptica un tracte personal de qualitat als nostres pacients.

Lídia Pérez Cuevas

Atenció al pacient

Elvira Troyano González

Atenció al pacient.
L'Elvira Troyano va treballar amb nosaltres per primera vegada el 2013 fent una substitució per vacances. Posteriorment va estar treballant durant quatre anys a l'Instituto Oftalmológico Clínica Baviera desenvolupant tasques d'atenció als pacients pel concert de visites mitjançant les noves tecnologies TIC. Té el títol de Tècnic Superior d'Administració i Finances i s'ha incorporat a la nostre equip des del gener de 2021. Col·labora també com a voluntària en gestió administrativa a la Coral Rossinyol i Alimara de Salt.

Carme Castel Duran

La Carme Castel acumula més de trenta anys d’experiència treballant en el món de l’Oftalmologia. La seva formació inclou l’obtenció del títol d’Auxiliar d’Infermeria al 1995 i la realització periòdica de cursos d’actualització en infermeria a la consulta i a quiròfan d’oftalmologia. També ha realitzat diversos cursos d’adaptació de lents de contacte i disposa del tercer grau de Reiki. Durants els darrers anys també ha trobat temps per a col.laborar com a infermera voluntària d’Ulls del Món en Comissions quirúrgiques i de formació a Inhambane (Moçambic) i El Alto (Bolívia).

Gran Via Jaume I. 29 4rt - 1ª (17001) GIRONA Tel. 972 20 19 21
info@xaviercorretger.cat  |  avís legal  |  política de privacitat  |  política de cookies  |  enllaços d'interès  |  crèdits