www.xaviercorretger.cat - Tel. 972 20 19 21

Dedicats a la visió, compromesos a cuidar-la.

Mida del text A A A

Benvingut a la web de la
consulta d'oftalmologia del Dr. Corretger

La nostra missió és esforçar-nos a millorar la qualitat de vida dels nostres pacients, proporcionant-los la millor visió i salut ocular possibles a través d'una atenció personalitzada i d'alta qualitat.

Els nostres valors essencials son l'ètica a la pràctica clínica, l'alta professionalitat i l'esforç constant per millorar totes les àrees de la consulta a través de la millor qualitat mèdica i quirúrgica actuals. Ens comprometem a estar a la vanguàrdia dels avenços en salut ocular mitjançant un procés de formació continuada, assegurant-nos que els nostres pacients reben la millor atenció possible.

Des d'aquestes línies volem agrair el seu interès per la nostra consulta d'oftalmologia. Esperem que la informació que trobarà en aquesta web l'ajudi a saber què pot esperar si vol concertar una visita amb nosaltres. Si vostè té qualsevol dubte en relació amb la nostra web o li agradaria concertar una visita, truqui'ns al 972 201 921 i li respondrem amb molt de gust.

ACTUALITAT

Mesures de prevenció per a la reobertura de l'activitat professional...

Des de la nostra consulta ens hem volgut afegir al projecte solidari LEUCO'S by Íngrid. Els diners recollits aniran en la seva...

Gran Via Jaume I. 29 4rt - 1ª (17001) GIRONA Tel. 972 20 19 21
info@xaviercorretger.cat  |  avís legal  |  política de privacitat  |  política de cookies  |  enllaços d'interès  |  crèdits